Kristali dhe interneti çudimadh
Autori: Albana Nexhipi Lekaj Kategoria: Botime për fëmijë, Mbi 9 vjeç Përkthyes: Viti i Botimit: 2024 ISBN: 978-9928-366-94-8 Numri i faqeve: 36 Pages Çmimi: 1000
Përshkrimi:
Një rrëfim që përpiqet t’u tregojë fëmijëve, por edhe prindërve, një udhë si të dalin nga gracka e klikimit pareshtur, për t’u bërë aktorë të jetës së tyre dhe për ta shijuar atë përtej ekraneve të celularëve.
<< Back