Iveta
Autori: Gi de Mopasan Kategoria: Botime për të rritur, Letërsi e huaj Përkthyes: Nasi Lera Viti i Botimit: 2000 ISBN: 9992731885 Numri i faqeve: 208 Pages Çmimi: 600 lekë
Përshkrimi:
Në këtë përmbledhje me tregime dhe novela janë përfshirë: Roza, Hakmarrja, Dikur, Prika, Një mbrëmje, Zhozefi, Dëbora e parë, Një gjel këndon, Iveta, Në pyll etj.
<< Back