Këpucët e ballos
Autori: Hans Christian Andersen Kategoria: Botime për fëmijë, Deri në 9 vjeç Përkthyes: Rezarta Kokoneshi Viti i Botimit: 2000 ISBN: 9992747234 Numri i faqeve: 48 Pages Çmimi: 150 lekë
Përshkrimi:
Kareni është një vajzë e bukur dhe e shkathët, shumë krenare për këpucët e saj të kuqe. Dikur e varfër, tani shumë mendjemadhe, ndaj do të ndëshkohet nga një magji që e detyron të kërcejë vazhdimisht, derisa tejet e lodhur, bie në krahët e Engjëllit të Kaltër.
<< Back