Pinoku
Autori: Carlo Collodi Kategoria: Botime për fëmijë, Deri në 9 vjeç Përkthyes: Sabina Ymeri Viti i Botimit: 2000 ISBN: 9992731419 Numri i faqeve: 48 Pages Çmimi: 150 lekë
Përshkrimi:
Mjeshtër Qershia i dhuron mikut të tij, Xhepetit, një copë dru, që flet e qesh. Xhepeti bën një buratin, të cilin e quan Pinok. Pinokut, që s’lë dy gurë bashkë, i pëlqen më shumë të endet në rrugë, sesa të shkojë në shkollë. Prandaj shpesh e pëson dhe e dëshpëron shumë të atin.
<< Back