Aleksandri i Madh
Autori: Stefania Stefani Kategoria: Botime për fëmijë, Mbi 9 vjeç Përkthyes: Tereza Babasuli Viti i Botimit: 2016 ISBN: 978-9994-346-59-2 Numri i faqeve: 80 Pages Çmimi: 600 lekë
Përshkrimi:

“Nuk kam ruajtur asgjë për vete dhe për të mësuar thesaret e mia njëri prej jush duhet të tregojë të tijat. Pastaj, përse do grumbulloja thesare kur unë ha dhe fle si ju? Shumë prej jush bëjnë një jetë më të pëlqyeshme se e imja, pasi natën unë shpesh herë duhet të vigjiloj në mënyrë që ju të flini të qetë.”
                                 Aleksandri i Madh

<< Back