Nata e vallëzimi me dragoin
Autori: Peng Yi Kategoria: Botime për fëmijë, Deri në 9 vjeç Përkthyes: Ornela Islami Viti i Botimit: 2022 ISBN: 978-9928-366-08-5 Numri i faqeve: 216 Pages Çmimi: 700 lekë
Përshkrimi:
Kjo seri përmbledh vepra përfaqësuese të dhjetë shkrimtarëve të njohur të letërsisë kineze për fëmijë, disa prej të cilëve janë nominuar për Çmimin Hans Christian Andersen. Të gjitha veprat e tyre janë përralla dhe histori për fëmijë kinezë. Ka marrëdhënie midis dashurisë dhe lumturisë, realitetit dhe fantazisë, njerëzve dhe natyrës. Në këto vepra, çdo fëmijë do të gjejë historinë e vet, e cila do t’i rrëfejë se si të përballet me vështirësi, si t’i çojë përpara ëndrrat dhe të kapërcejë telashet që mund të hasë ndërsa rritet. Duke lexuar këto histori të mprehta dhe të gjalla, do të kuptoni fëmijët kinezë dhe botën e tyre të fantazisë.
<< Back