Babai im nuk ka më frikë nga të huajt
Autori: Rafik Schami Kategoria: Botime për fëmijë, Deri në 9 vjeç Përkthyes: Greisa Ymeri Boehl Viti i Botimit: 2023 ISBN: 978-9928-366-46-7 Numri i faqeve: 32 Pages Çmimi: 800 lekë
Përshkrimi:
Rebeka është me fat. Babai i saj është i mençur dhe i kujdesshëm. Është edhe magjistar dhe i magjeps të gjithë me shfaqjet e tij. Është i fortë e trim dhe asgjë nuk e tremb. Përveç të huajve, sidomos ata me lëkurë të zezë. Një frikë e tmerrshme, që e bën t’i dridhen këmbët dhe t’i ngrihen flokët përpjetë. Ai nuk e thotë, por Rebeka e ka kuptuar dhe, meqë e do shumë, trishtohet nga kjo gjë. Dhe përpiqet ta shërojë nga kjo sëmundje imagjinare, por asnjë lloj “mjekimi” nuk i bën efekt. Deri kur vjen një nga ato ditët kur ndodhin rastësi të çuditshme… Mosha e leximit: nga 6 vjeç.
<< Back