Tri rrëfenja
Autori: Umberto Eco Kategoria: Botime për fëmijë, Mbi 9 vjeç Përkthyes: Edon Qesari Viti i Botimit: 2023 ISBN: 978-9928-366-47-4 Numri i faqeve: 112 Pages Çmimi: 900 lekë
Përshkrimi:

Bomba dhe gjenerali: Atomet e dëshpëruara mbyllur brenda një bombe dhe një gjeneral që dëshiron të nisë një luftë me çdo kusht.

Tre kozmonautët: Tre kozmonautë dyshues që takojnë një marsian me gjashtë duar.

Xhuxhmaxhuxhët e planetit Gnu: Një perandor fuqiplotë që mëton të çojë qytetërimin në një planet të vogël, ku banorët janë të pafajshëm dhe të lumtur.

Nga takimi i jashtëzakonshëm i një tregimtari si Umberto Eco dhe një artisti si Eugenio Carmi, tri histori për respektin dhe shpresën, për fëmijë e të rritur, për ata që duan të lexojnë me imagjinatë.

<< Back