Foto nga aktivitetet

Shikoni të gjithë librat tanë

Më tepër

Nga blogu

Takim në Bibliotekën Publike të Lezhës me nxënës të shkollës 9 vjeçare “Gjergj Kastrioti”, prezantim i projektit Different Voices

Per ne biblioteken publike te Lezhes, ku lexuesit i pret nje drejtuese e pasionuar, Suela Mino, jemi kesaj here. Nxenesit e…

Takim me nxënësit e shkollës 9 vjecare “Gjergj Fishta”, në Lezhë, për prezantimin e Different Voices

Sot, datë 11 prill 2018, DITURIA ishte në mjediset e shkollës 9 – vjecare “Gjergj Fishta”, në Lezhë, ku nxënësit, mësuesit…

Momente nga takimi me nxënësit e Institutit “Ramazan Kabashi”

Nxenesit e institutit “Ramazan Kabashi” ishin pergatitur te lexonin me shume deshire dhe vete pjese nga dy librat. Ja Frenki, Ajla,…

Takim me nxenësit e institutit “Ramazan Kabashi” për prezantimin e 2 librave audio book të projektit: “Princesha Histaminë” dhe “A di të fërshëllesh Johana”

Sot, datë 10 prill 2018, DITURIA ishte ne nje takim miqesor dhe te dobishem me nxenesit e shkolles “Ramazan Kabashi”, nje…