Blog

Libri Ogla prej letre në News 24

Doc19

Romani shumë i dashur për fëmijë tashmë, Olga prej letre, ka kapur edhe një herë syzrin e gazetarëve. Përkthyesja Albana Nexhipi ka qenë pjesë e kronikës, ku ka treguar për emocionet e përkthimit dhe e këtij libri. Minuta 27