Blog

Nga një kapitull, çdo natë.

Olga prej letre. Një udhëtim i jashtëzakonshëm.
Kjo nuk është një histori vetëm për fëmijë, kjo është një histori për të gjitha moshat.
Ndaluni një çast dhe lexojeni librin së bashku me fëmijët tuaj. Nga një kapitull çdo natë.
Një ledhatim që, me siguri, ju dhe fëmijët tuaj e meritoni.  Gjeni pak kohë për të ndarë së bashku momente leximi, reflektimi dhe emocioni. 


Lexim të këndshëm dhe Gëzuar Krishtlindjen!