Blog

Takim me nxenësit e institutit “Ramazan Kabashi” për prezantimin e 2 librave audio book të projektit: “Princesha Histaminë” dhe “A di të fërshëllesh Johana”

30629897_1900934859925858_1930875570950766592_o

Sot, datë 10 prill 2018, DITURIA ishte ne nje takim miqesor dhe te dobishem me nxenesit e shkolles “Ramazan Kabashi”, nje institut i nxenesve qe nuk shikojne, drejtuar nga nje staf i perkushtuar, me drejtor z. Xhemal Xhafa dhe mesues qe i ndjekin me vemendje dhe empati nxenesit e tyre.
Drejtorja e botimeve te shtepise botuese, znj. Mariana Ymeri, foli per veprimarine e DITURISE, per rolin e letersise ne formimin e femijeve dhe te nxenesve te ketij instituti, duke bere ftese për të lexuar, per përdorimin e audiolibrave, per leximin e tyre shprehës dhe me zë të lartë edhe nga të rinjtë e kesaj shkolle.
DITURIA promovoi dy audiolibra qe u degjuan me kenaqesi nga nxenesit, te dy autoreve te medhenj te huaj: “Princesha Histamine”, shkruar nga Erik Orsena dhe “A di te fershellesh Johana”, shkruar nga Ulf Stark, realizuar ne studio profesionale.
Drejtori i shkolles e vleresoi shume kete projekt, ai foli per keta nxenes, vlerat dhe edukimin e tyre si qytetare te ardhshem.
Librat ‘Foles” iu dorezuan Institutit me premtimin qe Dituria eshte e gatshme per nisma dhe bashkepunime te tjera me shkollen.
#Differentvoices #CreativeEurope30443375_1900934033259274_9188224979441811456_o 30515818_1900934373259240_8730255262369185792_o 30515901_1900934246592586_4535101442960130048_o 30516228_1900935803259097_2355744773937037312_o 30531296_1900934713259206_5875485428085161984_o (1) 30531296_1900934713259206_5875485428085161984_o 30571650_1900934516592559_4034783842270183424_o 30572088_1900935009925843_6038038975187255296_o 30572200_1900935316592479_3244180903966015488_o 30623608_1900935176592493_1104428510631428096_o 30629897_1900934859925858_1930875570950766592_o 30629935_1900935523259125_958796348696559616_o (1) 30629935_1900935523259125_958796348696559616_o