Blog

Takim në Bibliotekën Publike të Lezhës me nxënës të shkollës 9 vjeçare “Gjergj Kastrioti”, prezantim i projektit Different Voices

30629058_1902835679735776_1175518658990964736_n

Per ne biblioteken publike te Lezhes, ku lexuesit i pret nje drejtuese e pasionuar, Suela Mino, jemi kesaj here. Nxenesit e shkolles 9 vjecare Gjergj Kastrioti, kl 7, 8, 9 me mësueset Anila Kola dhe Laureta Balla, na presin per nje bisede per librin, por edhe per shume pyetje e pergjigje qe vete nxenesit kane. Rogreta Shani nga Dituria, Perkthyesi Kleo Lati dhe mesues e nxenes diskutuan per probleme te tilla si adoleshenca, marredheniet mes brezave, bulizmi etj. qe trajtohen ne librat e fundit te sjelle ne shqip nga DITURIA. #differentvoices #creativeeurope30705508_1902835049735839_2511688108672548864_n 30594931_1902834983069179_1775235791618834432_n 30595030_1902835603069117_3299329675616059392_n 30595032_1902835283069149_275224785682694144_n 30623696_1902834853069192_8408898971694530560_n 30623749_1902835169735827_5088959075169861632_n 30623750_1902834829735861_899612670020288512_n 30623848_1902835136402497_5100990923538432000_n 30624162_1902835423069135_2759536407738318848_n 30624346_1902835373069140_6932216226655502336_n 30624383_1902835166402494_1577886429529243648_n 30624752_1902835779735766_1459976967230062592_n 30628958_1902835533069124_4268728383011028992_n 30629058_1902835679735776_1175518658990964736_n 30629074_1902835333069144_2144156817872125952_n 30652212_1902834856402525_656448320553615360_n 30652376_1902835546402456_5147671995365720064_n 30652380_1902835363069141_6202505968874422272_n 30652658_1902834989735845_4946354147919134720_n 30652676_1902835189735825_4780986168877514752_n 30652707_1902834859735858_66229993432154112_n 30652804_1902835523069125_2324457895690764288_n 30653287_1902835893069088_1860588160568786944_n 30656781_1902834939735850_4437541995270897664_n 30657198_1902835676402443_2655499024085286912_n 30657297_1902835726402438_5816871773173448704_n 30688733_1902835459735798_3267438611435356160_n 30689070_1902834986402512_5571536283378909184_n