Blog

Përkthyesi Virgjil Muçi, në RTSh, flet për romanin “E bardha dhe e zeza”, autore Malorie Blackman

30688353_574767759566302_6716493509869699072_o

Përkthyesi Virgjil Muçi, në RTSh, flet për romanin “E bardha dhe e zeza”, botuar nga DITURIA.
#Differentvoices #CreativeEurope

https://www.facebook.com/miremengjesalb/photos/a.316336075409473.1073741829.313815675661513/574767756232969/?type=3&theater30688353_574767759566302_6716493509869699072_o