Blog

Në shkollën “Koli Gusho”, në Pogradec, ku na pritën drejtori Vilson Mako , n/drejtore Polikseni Thengjilli, mësueset e gjuhës shqipe: Bedrana Berberi , Erinda Brahollari dhe Malvina Lipo. Me përkthyesit Erion Kristo dhe Venera Domi për të prezantuar librat e projektit Different voices. #CreativeEurope

31239525_1917047881647889_429187199896911872_n

31234986_1917258928293451_247329497081184256_n 31239525_1917047881647889_429187199896911872_n 31252931_1917269534959057_4305217566164385792_n 31265295_1917047604981250_5119076249137840128_n 31285119_1917047391647938_6406179060422017024_n 31287734_1917721321580545_729375121482973184_n 31290630_1917047348314609_8109734300296937472_n 31301548_1917047418314602_2709170683467792384_n 31306860_1917047898314554_2665804579068706816_n 31306915_1917047718314572_1675216251086962688_n 31317658_1917047474981263_7551588989350707200_n 31317909_1917258944960116_4679299034278526976_n 31369599_1917258881626789_8346292216968249344_n