Tag: #Dëgjojezemrëntime

Postera dhe poste promovuese për librin “Dëgjoje zemrën time” – Bianca Pitzorno

Cover-BP

[caption id="attachment_4011" align="alignnone" width="1200"] Kopertina[/caption] Posterat dhe postet promovuese në rrjetet sociale për librin “Dëgjoje zemrën time” - Bianca Pitzorno Pak ditë para se libri të dilte në librari, lexuesit e vegjël dhe prindërit janë njohur me më, me përkthyesin, autoren dhe kopertinën e romanit që do ta kishin së shpejti në dorë.

Continue Reading →