Tag: #Olgaprej letre

PROJEKTI DIFFERENT VOICES 2017-2018: OLGA PREJ LETRE. NJË UDHËTIM I JASHTËZAKONSHËM

Olga-prej-letre-4

"Libra të rinj, prezantime, aktivitete, lexime të ndryshme, por gjithmonë interesante" Merr 50 lexues, përkthyes dhe njerëz të librit në një bibliotekë me ngjyra të bukura dhe rrethuar me libra, dhe zhyti në lexime emocionale... Kjo ndodhi në prezantimin e librit "Olga prej letre. Një udhëtim i jashtëzakonshëm", nga shkrimtarja e njohur italiane Elisabetta Gnone - pjesë e projektit Different Voices të Bashkimit Europian, bashkë me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Ahmet Gashi” në Laprakë, që kishin një rol të veçantë. Leximi është një përvojë unike. Pjesë nga libri “Olga prej letre” u lexuan prej nxënësve të kësaj shkolle. Ese dhe...

Continue Reading →