Histori fatesh njerëzore: Udhëtim në dritëhijet e shpirtit

DITURIA në përkthimin e 10 veprave të reja të letërsisë europiane

Foto nga aktivitetet

Shikoni të gjithë librat tanë

Më tepër

Nga blogu

Takim me fëmijët në Qendrën e Librit për Fëmijë: Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës nga Bianca Pitzorno, përkthyer nga Erion Kristo

#UdhetimiImrekullueshemIPoliksenesFëmijëve u edukohet dëshira për librin. Erion Kristo i nxit fëmijët të lexojnë… lexoni pak në fillim dhe pastaj nuk do…

Book trailer/ URIA, Jamal Ouariachi, përkthyer nga Albana Shala

Doni të dini diçka më shumë për romanin URIA, të Jamal Ouariachit? Ndiqeni trajlerin. Aurelia është nëna e dashur dhe e…

Qendra e Librit për Fëmijë/ Erion Kristo lexon për fëmijët “Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës”, nga Bianca Pitzorno

E shtunë ORA 10:30Erion KRISTO lexon për fëmijët.Eja edhe ti dhe diskutojmë bashkë për librat e mirë.“Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës”,…

Start News/ Et recordarem sempre, Carlos! Faleminderit Zafon!/Nga Flavia Kaba

Nga Flavia Kaba,perkthyese ne shqip e pese prej romaneve te Zafonit 11:16 Ha muerto Ruiz Zafon (Ka ndërruar jetë Ruiz Zafoni)…