Blogu

Shtëpia në udhëkryq

Kush e fiton librin?

Të dashur miq, që nga data 10 maj, do të gjeni në librari “Shtëpia në udhëkryq”, një nga romanet më të njohura dhe më të bukura të Vassilis Vassilikos, një roman dashurie, me hije tragjike dhe komike, ngjyra të errëta dhe të ndritshme.

Në datën 15 maj do të komunikojmë emrat e tri lexuesve, midis gjithë atyre që do të komentojnë dhe publikojnë (duke e ndare nga faqja jonë) këtë foto, të cilëve do t’u dhurojmë një kopje falas. Fat të mbarë! 

#Historifateshnjerëzore#EuropeCreative#unelexoj#meDiturine#VassilisVassilikos#KleoLati


Trajler i romanit  “Shtëpia në udhëkryq”  Kur i kthehesh Vassilis Vassilikos-it, me nje roman per dashurine  E pamundur t’i rezistosh këtij autori dhe kësaj teme…
Si mendoni ju?