Blogu

Traileri i librit “Pesha e Dashurisë” Stridsberg: Çmimi Europian i Letërsisë për vitin 2015

Pesha e dashurisë nuk është një libër si të tjerët. Të flasësh me aq delikatesë, dhembshuri dhe art për një spital ku strehohen njerëzit që kanë humbur mendjen, për jetët e tyre, për botën e tyre, nga disa këndvështrime, madje edhe nga syri i një vajze që e viziton spitalin çdo ditë, sepse aty është mbyllur i ati, nuk është e lehtë. Por Sara Stridsberg është një shkrimtare që tashmë e ka provuar veten. Është nderuar për këtë libër me Çmimin Europian të Letërsisë për vitin 2015 dhe tashmë është kandidate për Çmimin e madh Booker Prize!

Përkthyer nga suedishtja nga Sokol Demaku.

#sarastridsberg #letersi #Historifateshnjerëzore #EuropeCreative #unelexoj #meDiturine #SokolDemaku #PeshaedashurisëA është dashuria më e fortë se marrëzia? “Pesha e dashurisë”
Për të gjithë lexuesit e Sara Stridsbergut që do të lexojnë librin “Pesha e dashurisë” dhe do të kenë kënaqësinë të zbulojnë një shkrimtare të madhe: Mos e humbisni trajlerin e librit të saj, bazuar në dokumentarin e bukur të SVT Play   
#letersi #Historifateshnjerëzore #EuropeCreative #unelexoj#meDiturine #SokolDemaku 
#Peshaedashurisë
Trajleri i librit u realizua nga Nevila Resulaj  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>