Blogu

TV Klan, “Jo vetëm modë”: “Pesha e dashurisë” nga Sara Stridsberg, një “makinë” empatie. Intervistë me Mariana Ymeri, botuese

Pesha e dashurisë, e Sara Stridsbergut, çfarë libri interesant!

Historia e një vajze të vogël që e do shumë të atin. Kur e ëma largohet nga qyteti për të qenë sa më larg bashkëshortit në spital psikiatrik, Xheki, vajza, nis të shkojë përditë në spital.
Ajo është një dritë për te sëmurët, i do ata, i ndjek, kujdeset, luan me ta… por befas loja kthehet e bëhet e rrezikshme.

Mariana Ymeri, Drejtorja e Botimeve të Diturisë, me disa sugjerime për librat që mund të lexohen në verë, në emisionin @Jovetëmmodë, shumë të ndjekur nga lexueset.
Krahas Milan Kunderës, Lehtësia e padurueshme e qenies, Sophie Kinsellës dhe romaneve të saj plot humor, edhe romani Pesha e dashurisë, e Sara Stridsbergut.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>