Blogu

#TetoriLibrit Prezantimi i librit “Shtëpia në udhëkryq” i shkrimtarit grek Vassilis Vassilikos, në shkollën Aleks Buda, Laprakë. Të pranishëm Petrit Ymeri, drejtor i Sh.B.Dituria dhe përkthyesi Kleo Lati

#TetoriLibrit në shkollën Aleks Buda, Laprakë…
Z. Petrit Ymeri, drejtor i Sh.B.Dituria dhe përkthyesi Kleo Lati, folën sot me nxënësit e kësaj shkolle për letërsinë, leximin, dëshirën për të lexuar, letërsinë që u pëlqen të rinjve dhe për libra të mrekullueshëm për rininë, të botuara nga Dituria: Shtëpia në udhëkryq, e shkrimtarit grek Vasilis Vasilikoi, romanet e Malorie Blackman, “E bardha dhe e zeza”, “Në teh të thikës” etj.

Pas bashkëbisedimit me nxënësit, z. Petrit Ymeri, drejtor i Sh.B.Dituria dhe përkthyesi Kleo Lati, diskutuan edhe me mësuesit për letërsinë bashkëkohore që botohet sot, për mundësitë për t’u njohur edhe nxënësit me këtë letërsi dhe, në këtë kontekst, për gjendjen e bibliotekave shkollore.

#unelexoj#bashkemeju#igbooks#VassilisVassilikos#Shtepianeudhekyq#bookaddict#bookaholic#ilovereading#KleoLati #TetoriLibrit #historifateshnjerezore#creativeurope
#booklove#bookstagrammer#bookstagram#bookphotography#booklife#bookblogger#booklover#fantasybook#booknerdigans#booknerd#bookart#bookwarm#bookish #booklover #booklove #lovebook

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>