Blogu

Panairi i 22-të i librit: Prezantim i librit “Atë natë e pashë” Posteri

Prezantimi i librit “Atë natë e pashë” i shkrimtarit slloven Drago Jancar, përkthyer në shqip nga Nikollë Berishaj. I pranishëm në aktivitet autori, Drago Jancar, përkthyesi Nikollë Berishaj dhe përkthyesi Virgjil Muci.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>