Blogu

Takim me nxënës në Lezhë: Diskutim rreth librave të Malorie Blackman dhe Bianca Pitzorno, prezantojne librat përkthyesja dhe gazetarja Albana Nexhipi dhe redaktorja, Jeta Shyle.

Në Bibliotekën “Gjergj Fishta” të qytetit të Lezhës

Një takim tjetër me nxënës, kësaj here nga shkollat e Lezhës. Kur libri u shkon për shtat, u pëlqen dhe i argëton, për fëmijët leximi është një kënaqësi. Të tilla janë librat “Çunat nuk qajnë”, “Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës” për të cilët u foli përkthyesja Albana Nexhipi dhe redaktorja e Diturisë, Jeta Shyle.
Mirënjohje për drejtorin e Bibliotekës, z.Frano Kulli, z. Dafina Sinanaj, punonjëse e bibliotekës dhe mësuesen e letërsisë, Laureta Balla. Në aktivitet ishin nxënës të kl.9 nga shkolla 9-vjeçare “Gjergj Kastrioti” dhe viti II nga gjimnazi “Hydajet Lezha”.

#books#baby#bookaddict#boyswillbeboys#lifechanging#TetoriLibrit#NeEdukojmeLexues
#unelexoj#bashkemeju#igbooks#Çunatnukqajne#MalorieBlackman#UdhëtimiIMrekullueshëmIPoliksenës#ErionKristo
#bookaddict #bookaholic#ilovereading#VirgjilMuçi#historifateshnjerezore#creativeuropeprogramme#AlbanaNexhipi#FairyOak#Olgaprejletre#XhumiIZi

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>