Blogu

Gazeta Shqiptare: “Mysafirë me pagesë”, koha kur perëndonin lordët

Mysafirë me pagesë” nga Sarah Waters, përkthyer në shqip nga Kujtim Ymeri – një histori tërheqëse, që të mahnit e të udhëheq nëpër një rrugëtim në të kaluarën, mbushur me emocion, pasion, suspansë dhe kthesa të befasishme…
Ai është një nga romanet e botuara së fundi nga shtëpia botuese “DITURIA”, pjesë e projektit “Histori fatesh njerëzore”, realizuar me mbështetjen e programit Europa Krijuese të Bashkimit Europian.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>