Blogu

Në bibliotekën #HamitBeqja, Tiranë: me nxënësit e shkollës “Ismail Qemali” të Vlorës

Erion Kristo, perkthyes, gazetar, pedagog, duke folur për pasionin e leximit dhe “mrekullitë” e librit. #UdhëtimiiJashtëzakonshëmiPoliksenës #DëgjojeZemrënTime #ÇunatNukQajnë #MalorieBlackman #ErionKristo #VirgjilMuçi #creativeeurope #historifateshnjerëzore

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>