Blogu

Pasioni për leximin është gjithmonë ngjitës! Posteri

Pasioni për leximin është gjithmonë ngjitës!
Në Biblioteken “Hamit Beqja” ne Tirane.
Perkthyesi Erion Kristo per librat e perkthyer prej tij dhe shume me teper.
Me nxenesit e shkolles “Ismail Qemali”, Vlore!