Blogu

POSTER: Prezantimi i librit “Mysafirë me pagesë” nga Sarah Waters. Përkthyes: Kujtim Ymeri

Sot, në sallën e Shtëpisë së Europës, takimi për librin “Mysafirë me pagesë”. Një roman i jashtëzakonshëm, mjeshtëror, i narrativës së shkëlqyer, sensualitetit dhe dramacitetit psikologjik, shkruar nga autorja e bestsellerëve ndërkombëtarë, Sarah Waters.