Blogu

Takim me nxënësit e gjimnazit Partizani për të diskutuar librin “Atë natë e pashë”, shkruar nga Drago Jançar: prezanton Mariana Ymeri, botuese

Kur bota është në flakë, a mund të jetosh në një sfere kristali, te shperfillesh luften, sepse ajo nuk te arrin dot? Cilat jane metaforat e romanit “Ate nate e pashe”? Pse ne kete roman te gjithe personazhet mund te konsiderohen humbes? Te gjitha keto, si dhe tema te tilla si letersia ballkanike, njohja e saj nga te rinjte, letersia shqipe etj. u diskutuan ne nje debat te ndezur me nxenesit, mesuesit dhe eksperten e letersise, Mariana Ymeri.