Blogu

Prezantim i librit “Atë natë e pashë”, i autorit slloven Drago Jancar, nga përkthyesi Nikollë Berishaj në gjimnazin “25 maji”, Tuz

Një tjetër prezantim i librit “Atë natë e pashë”, i autorit slloven Drago Jancar, me nxënësit e kësaj shkolle.
Përkthyesi Nikollë Berishaj dhe Jeta Shyle nga Dituria prezantuan këtë roman të mrekullueshëm dhe iu përgjigjën pyetjeve të nxënësve. Ishin gjithashtu të pranishëm edhe mësuesit Sehad Lulanaj, Sidorela Berishaj, Prelë Gjolaj dhe Rrok Dushaj.