Blogu

23 Prilli, Dita Botërore e Librit/”Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës”, Bianca Pitzorno, përkthyer nga Erion Kristo

23 Prilli, Dita Botërore e Librit. 
Ja edhe një lexues i vogël, Mateo Daci, i dashur dhe i pasionuar pas librave, i cili ka regjistruar një video për këtë Ditë duke folur për dy libra të tij të dashur, Harry Potter dhe Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës.
#StayAtHome #WorldBookDay #CreativeEurope #UdhetimiJashtezakonshemIPoliksenes #BiancaPitzorno #ErionKristo

23 Prilli, Dita Botërore e Librit. 📚💥❤️

23 Prilli, Dita Botërore e Librit. 📚💥❤️Ja edhe nje lexues i vogel, Mateo Daci, i dashur dhe i pasionuar pas librave, i cili ka regjistruar nje video per kete Dite duke folur per dy libra te tij te dashur, Harry Potter dhe Udhetimi i mrekullueshem i Poliksenes. #StayAtHome #WorldBookDay #CreativeEurope #UdhetimiMrekullueshemIPoliksenes #BiancaPitzorno #ErionKristo

Posted by Shtëpia Botuese DITURIA on E enjte, 23 April 2020