Blogu

Vitrina e Librit/ URIA nga Jamal Ouariachi, përkthyer nga Albana Shala – Një roman dashurie për jetën

Historia e dhimbshme e botës në zhvillim, luftrat, konfliktet, diktaturat, mungesat, dhuna dhe uria, pjesë e kësaj bote te trazuar që në gjenezë. Është kjo dilema e Aleksander Laszlos? Të rrëfejë, të shkaktojë më shumë indinjatë, të mbrojë mendimin e lirë? Apo të mbajë “kryqin” mbi shpinën e tij?