Blogu

Qendra e Librit për Fëmijë/ Erion Kristo lexon për fëmijët “Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës”, nga Bianca Pitzorno

E shtunë ORA 10:30
Erion KRISTO lexon për fëmijët.
Eja edhe ti dhe diskutojmë bashkë për librat e mirë.
“Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës”, Bianca Pitzorno, shqipëruar nga Erion Kristo.