Blogu

Takim me fëmijët në Qendrën e Librit për Fëmijë: Udhëtimi i mrekullueshëm i Poliksenës nga Bianca Pitzorno, përkthyer nga Erion Kristo

#UdhetimiImrekullueshemIPoliksenesFëmijëve u edukohet dëshira për librin. Erion Kristo i nxit fëmijët të lexojnë… lexoni pak në fillim dhe pastaj nuk do të ndalni dot, i këshillon ai. Erion Kristo i mbajti mëse 1 orë fëmijët të mbërthyer me leximet e tij.


https://www.facebook.com/ShtepiaBotueseDituria/videos/2722910394660066