Storytelling the Life

Romane me sfond historik të autoreve të mëdhenj bashkëkohorë

banner-1-1-2-1

Foto nga aktivitetet

Shikoni të gjithë librat tanë

Më tepër

Nga blogu

Shkrim në Gazetën Shqiptare për romanin “Qëllo, tashmë jam i vdekur” nga Monika Stafa.

“Kjo sagë e famshme familjare që kulmoi në vitin 1948, nuk është thjesht romani më i mirë dhe më ambicioz i…

Shkrim në gazetën Mapo për librin “Virgjëresha holandeze”

Marente de Moor: Një romancë gjermanike në vigjilje të luftës  

Intervistë e përkthyeses Flavia Kaba pas botimit të librit “Qëllo, tashmë jam i vdekur”.

http://telegraf.al/kulture/suksesi-i-merituar-dhe-puna-ambicioze-e-nje-pedagogeje-dhe-perkthyeseje

Intervistë e përkthyeses Flavia Kaba pas botimit të romanit “Qëllo, tashmë jam i vdekur”, në gazetën Telegraf.

http://telegraf.al/kulture/suksesi-i-merituar-dhe-puna-ambicioze-e-nje-pedagogeje-dhe-perkthyesejehttp://telegraf.al/kulture/suksesi-i-merituar-dhe-puna-ambicioze-e-nje-pedagogeje-dhe-perkthyeseje