Blog

Momente nga ditët e Panairit të Prishtinës, 6-11 qershor 2017, librat më të shitur.

Panairi i Librit në Prishtinë

Stenda e DITURISË në Panairin e Librit në Prishtinë eshte vizituar sot nga shume lexues. Librat me te pelqyer (dhe te shitur gjithashtu)
1. Lavjerresi i Fukoit, Umberto Eco.
2. Qello, tashme jam i vdekur, i Julia Navarro
3. Salla e ujqerve, Hilary Mantel
4. Ana Bolena, Hilary Mantel
5. Virgjeresha holandeze, Marente De Moor

Ne letersine per femije, nuk eshte ndonje befasi qe Harry Potter dhe djali i mallkuar edhte ne krye te librave me te pelqyer.
Lexues, nëse jeni afër, mos e humbni rastin për një vizitë në Panairin e Librit. Ejani të shfletoni e të njiheni me librat e rinj në stendën tonë. Nëse jeni larg, planifikoni të kaloni patjetër në ditët e fundjavës në panair. #Libratëmirëjupresin
Punë të mbarë stafit të Diturisë!

#ShtëpiaBotueseDituria#PanairiLibritPrishtinëPanairi i Prishtinës 2 Panairi i Prishtinës 5 Panairi i Prishtinës 4 Panairi i Prishtinës 5