Blog

Shkrim në Gazetën Shqiptare për romanin “Qëllo, tashmë jam i vdekur” nga Monika Stafa.

“Kjo sagë e famshme familjare që kulmoi në vitin 1948, nuk është thjesht romani më i mirë dhe më ambicioz i gazetares spanjolle Julia Navarros; ajo është ‘një përrallë’ e mbushur me njerëz realë, që morën përgjegjësitë e fateve të tyre duke ndjekur ëndrrat ndër beteja të vështira për të ruajtur traditat dhe identitetin e tyre.” – shkruan gazetarja dhe publicistja e njohur në artikullin me titullin e gjetur “Edhe gurët lëndojnë”.

http://www.gsh.al/2017/07/10/edhe-guret-lendojne/