Engjëlli i hakmarrjes
Autori: Sidney Sheldon Kategoria: Botime për të rritur, Letërsi e huaj Përkthyes: Pandi Skaka Viti i Botimit: 2022 ISBN: 978-9928-366-37-5 Numri i faqeve: 352 Pages Çmimi: 1250 lekë
Përshkrimi:
Historia e këtij libri ka në qendër një komplot ndërkombëtar djallëzor, që nis nga Salla Ovale e Shtëpisë së Bardhë dhe zhvillohet përgjatë rrugëve përvëluese të Buenos Ajresit, në atmosferën e rafinuar të Parisit dhe Romës, deri në hijet e errëta të mjediseve të Bukureshtit. E bllokuar në rrjetën e padukshme dhe vdekjeprurëse të këtij komploti është Meri Eshli, një studiuese e re, e bukur, eksperte për politikat e vendeve të Europës Lindore që, befas, nga profesore në një universitet të Kansasit emërohet ambasadore në një vend përtej Perdes së Hekurt. Kjo grua do ta ndryshojë në mënyrë vendimtare rrjedhën e ngjarjeve botërore – nëse jeton, sepse, ende pa e marrë detyrën, Meri dënohet me vdekje nga armiq të fuqishëm dhe misteriozë, duke përfshirë Engjëllin, një vrasës profesionist që nuk ka dështuar kurrë në misionet e tij vrasëse. E vetme në një vend të huaj, Meri gjendet pranë dy burrave dinamikë dhe simpatikë që e joshin me talentet e tyre të spikatura: ndihmësi i saj enigmatik, diplomat karriere, dhe një mjek i akredituar në ambasadën franceze. Por ajo shpejt e kupton se njëri prej tyre po përpiqet ta vrasë. Por cili nga të dy?
<< Back