Kur të jemi
Autori: Iva Nikolli Kategoria: Botime për të rritur, Letërsi shqipe Përkthyes: Viti i Botimit: 2022 ISBN: 978-9928-366-38-2 Numri i faqeve: 108 Pages Çmimi: 600 lekë
Përshkrimi:
Lëkura e saj ka bardhësinë e qumështit dhe tatuazhi në kyçin e dorës ishte e para gjë, që më ra në sy sapo hapi derën. Dhe pse nuk e përmenda. Është i dukshëm dhe i bukur. Me vijëzime që e mbërthejnë kyçin e dorës si tentakula oktapodi. Nuk arrij ta kuptoj se çfarë figure është… prapëseprapë jemi të panjohur dhe pamja e tij është veç një informacion i thjeshtë që kam për të.
<< Back