Një çudi në zoo-park (përrallë)
Autori: Rajmonda Belli Gjençaj Kategoria: Botime për fëmijë, Deri në 9 vjeç Përkthyes: Viti i Botimit: 2024 ISBN: 978-9928-816-00-9 Numri i faqeve: 40 Pages Çmimi: 1000
Përshkrimi:
Thonë se qysh nga ajo ditë,
E bën punën, sa për dy,
Por majmunka kur e sheh,
Tak e fak ia bën me sy!
They also say that from that day on, he works for two. And when the naughty one sees him, she always winks at him.
E si dice pure che sin da quel giorno, lui lavori per due. Ma la birichina, quando lo vede, gli strizza sempre l’occhio.
Pse do të pyesni ju majmunka ia bën me sy? Sepse… po lexojeni librin më mirë, që të shihni se ç’mësim i dha dikujt që qejfi ia kish gjumin dhe jo punën
Në tri gjuhë
Libër i ilustruar nga Endri Beqo
Me vargje
Për lexues nga 3-10 vjeç
<< Back