Albana Shala

Albana Shala është poete e re. Tashmë ajo jeton në Holandë. Terminologjia moderne, ndjeshmëria dhe hapësira e larmishme tematike përcjellin shqetësimet dhe ndjesitë e saj në një gjuhë plot me kombinime te befasishme, me kontraste e freski poetike.

Poezi e tregime të saj janë botuar edhe në Kosovë, Holandë, ­Belgjikë, Austri, ShBA etj.