Annet Schaap

Annet Schaap (1965) është një ndër ilustrueset më të njohura e më të dashura në Vendet e Ulëta, e cila ka ilustruar më tepër se dyqind libra dhe ka punuar për teatrin. Dritonjëza dhe fëmijët e detit është vepra e saj e parë letrare, që korri sukses të jashtëzakonshëm dhe shpejt u vlerësua me katër çmime të rëndësishme, përfshi çmimin Gouden Griffel për librin më të mirë për fëmijë të vitit në Vendet e Ulëta.