Elisabetta Gnone

Elisabetta Gnone ka lindur në Genova dhe jeton në kodrinat e Monferratos. Ka drejtuar disa revista për gratë dhe revista për fëmijë të Walt Disney, për të cilin krijoi serinë vizatimore W.I.T.C.H., dhe është autore e serisë shumë të suksesshme Fairy Oak. Me serinë Olga prej letre, Gnone e fut lexuesin në një botë të re, tejet delikate në të cilën, me hijeshi dhe ironi, trajton tema që lidhen me brishtësitë dhe papërsosuritë e qenies njerëzore.