Fatos Baxhaku

Fatos Baxhaku, gazetar, publicist dhe pedagog, një nga pionierët e shtypit të pavarur prej fillimit të viteve ’90. Autori i njohur i reportazheve të shkruara e televizive, studiues i historisë dhe një penë e mprehtë kritike e tranzicionit shqiptar.