Sarah Pekkanen dhe Greer Hendricks

Pas shumë vitesh bashkëpunimi si autore dhe botuese, Sarah Pekkanen dhe Greer Hendricks, amerikane, një dyshe sa e pazakontë aq edhe e suksesshme, kanë vendosur që me romanin Gruaja midis nesh, të shkruajnë një ndër sukseset më të mëdha të vitit 2018 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Të drejtat e këtij romani tashmë janë shitur në tridhjetë e pesë vende dhe ai është përzgjedhur për kinema nga Amblin Entertainment. Edhe romani i dytë Vajza anonime, që e kanë shkruar përsëri së bashku, është nga DITURIA.