Ingunn Thon

Ingunn Thon (1986), diplomuar në letërsi dhe në gazetari, punon si skenografiste dhe si aktore e teatrit të kukullave për televizionin dhe radion norvegjeze, në programet për fëmijë. Ola ia mbath nga shtëpia është romani i saj i parë.