Martha Heesen

Martha Heesen (1948) është autore mjaft e njohur librash për fëmijë dhe të rinj, që ka lënë mbresa që me debutimin e saj të parë më 1993. Pasi studioi holandisht, nisi karrierën si përkthyese nga anglishtja. E vlerësuar me mjaft çmime të rëndësishme letrare.