Blogu

Prezantimi i librit “Pesha e dashurisë” në Panairin e Librit 2019, Tiranë, i pranishëm përkthyesi Sokol Demaku. Prezanton librin Rudi Erebara, fitues i EUPL

Në prezantimin e librit “Pesha e dashurisë” nga autorja Sara Stridsberg.
Kaq shumë pjesëmarrës për të dëgjuar për këtë histori dashurie dhe vuajtjeje. I pranishëm përkthyesi Sokol Demaku dhe ambasadorja e Suedisë në Shqipëri.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>