Blogu

Prezantimi i librit “Atë natë e pashë” në Panairin e Librit 2019, Tiranë, të pranishëm shkrimtari Drago Jançar, në bisedë me Virgjil Kulen, shkrimtar dhe Nikollë Berishën, përkthyes

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>