Blogu

Rekomandime për librat e verës

Leximi është një art, veçanërisht kur përqendrohemi te fjalët që përshkruajnë jetën tonë… Dhe librat qe po ju rekomandojme per kete vere, jane pikerisht te tille…#librateveres#lexo#lexoshqip#letersi#books#booklovers#bookstagram#dituriabooks#creativeeurope4books

https://www.facebook.com/watch/?v=337307461189225

Seria e “Shtatë motrave” – Lucinda Riley

“Dhoma e fluturave” – Lucinda Riley

“Ngadalësia” – Milan Kundera

“Ankthi i portierit para penalltisë” – Peter Handke

“Qyteti i avullit” – Carlos Ruiz Zafon

“Rruga e së keqes” dhe “E bardha që vret” – Robert Galbraith